2016 Borusan Oto BMW-MINI 10-11 Aralık Kampanyası

Borusan Oto 10-11 Aralık' ta büyük bir kampanya yapacak.
08-12-2016 14:47 - 16971 Okundu

BMW ve MINI markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini başarıyla sürdüren Borusan Oto, 10 – 11 Aralık’ta tüm showroomlarında yılın en özel satış aktivitesini gerçekleştirecek. Tüm Borusan Oto’larda düzenlenecek “Fırsat Aralığı” etkinlikleri kapsamında özel ikramlarla ağırlanacak müşteriler, o güne özel belirlenecek kampanyalar ve hediyelerle tamamen yılbaşı konseptiyle süslenen modern showroomlarda yeni otomobillerine karar verecekler.

Borusan Otomotiv tarafından uygulanan Aralık ayı kampanyaları kapsamında sabit kur uygulamasına ile özellikle BMW 1 Serisi, BMW 3 Serisi ve BMW 5 Serisi modellerinde müşterilere uygun kredi imkânları ya da ÖTV farkını karşılayan özel destek fırsatları sunuluyor.

BMW ve MINI markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini başarıyla sürdüren Borusan Oto, Aralık ayında özel kampanyaları ve müşterileri için gerçekleştirdiği özel satış etkinlikleriyle ön plana çıkıyor. Borusan Oto’nun 10-11 Aralık tarihlerinde düzenlenecek “Fırsat Aralığı” etkinlikleri kapsamında özel ikramlarla ağırlanacak müşteriler, o güne özel belirlenecek kampanyalar ve hediyelerle tamamen yılbaşı konsepti ile süslenen modern showroomlarda yeni otomobillerine karar verecekler.

Borusan Otomotiv tarafından uygulanan; Aralık ayı boyunca 3.49’luk Euro/TL sabit kur avantajıyla 2016 model yılı BMW 1 Serisi, 3 Serisi, 5 Serisi modellerinden birini satın alacak müşterilere 40 bin TL ile 90 bin TL arasında değişen tutarlarda 0 faizle ve 24 aya varan vadelerle kredi imkânı sunuluyor. Kredi imkânlarından yararlanmayı tercih etmeyecek müşterilere ise ÖTV oranı değişikliğinden kaynaklanan farkı karşılayarak bir başka önemli satın alma avantajı da sunuluyor.

MINI markasında ise Aralık ayında 3.39’luk Euro/TL sabit kur uygulaması ile MINI Cooper D 5 Kapı, MINI Cooper S Countryman ALL4 ve John Cooper Works Countryman ALL4 modelleri için 50 bin TL’ye kadar 36 aya varan vade ve yüzde 0.94’lük faizle kredi imkânı sunuluyor.