2017 Kia Ocak Ayı 0 Faiz Kampanyası 2017-01-16

Kia, 2017 Ocak kampanyasını başlattı.
16-01-2017 11:45 - 22459 Okundu

KIA yeni yıla avantajlı başlamak isteyen otomobil severler için özel bir kampanya hazırladı. KIA’nın birbirinden etkileyici Soul, Sportage, Cerato, Sorento, cee’d, Rio, Picanto ve K2500 modellerinden birine sahip olmak isteyenler 15.000 TL, 15 ay, %0 faiz kampanyasından yararlanabilecekler.


KIA Soul: Otomobil severlerin hayallerini süslüyor

KIA Soul, başta otomotiv sektörüne damgasını vuran sıra dışı tasarımı olmak üzere, üstün donanım ve teknik özellikleriyle birçok otomobil severin hayallerini süslüyor. Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de hayran kitlesini artıran KIA Soul’un son versiyonu her açıdan daha performanslı bir sürüş deneyimi yaşatıyor. 1.6 CRDI motora sahip olan Soul, 7 ileri DCT otomatik vitesi ile kesintisiz vites değişimi sağlarken, yüzde 20'ye varan yakıt tasarrufu ile fark yaratıyor. Tasarımda parlak ön ızgara ve büyük stop lambaları modele dinamik bir hava katıyor. Geniş iç hacmi ile dikkat çeken Soul’de, supervision gösterge paneli, dokunmatik renkli ekran ve otomatik klima araç içi yaşam konforunu artıyor. Park etmeyi kolaylaştıran geri görüş kamerası, değişken direksiyon modu, yokuş kalkış destek sistemi ve daha güvenli bir sürüş deneyimi sağlayan ESP Denge Sistemi KIA Soul’ün yüksek teknolojili özelliklerinden bazıları… 


KIA Sportage: Kompakt SUV segmentine yön veriyor

KIA’nın uluslararası pazarlarda en çok satılan modelleri arasında ilk sıralarda yer alan Sportage, Türkiye’de de otomobil severlerin gözdesi haline geldi. Türkiye otomotiv pazarındaki payı her geçen yıl büyüyen kompakt SUV segmentine yön veren KIA Sportage, 2016’da yollara çıkan dördüncü nesil versiyonu ile iddiasını farklı bir boyuta taşımış oldu. Sportage’ın son versiyonu, farklı motor seçenekleri ve daha sportif görünüme sahip “GT Line” versiyonu ile otomobil severlerle buluştu. İlk kez bir “GT Line” seçeneğine sahip olan Sportage, 1.6 Turbo GDI motoru ve 4x4 çekiş seçeneği ile rakiplerinden ayrılıyor. KIA Sportage’ın 1.6 lt GDI (132 beygir), 1.6-litre T-GDI (177 beygir) ve 2.0 lt (185 beygir) dizel olmak üzere 3 farklı motor seçeneği bulunuyor. KIA tasarımcılarının, harekete geçmeye hazırlanan bir koşucunun kas yapısından esinlenerek tasarladığı dördüncü nesil Sportage’ın silueti, çatısının en yüksek noktasından itibaren otomobilin arkasına doğru inceliyor. Araç içi özellikleri, yüksek kaliteli malzemeleri, konfor, rahatlık ve güvenliği artıran teknolojileri ile KIA algısını daha da güçlendiren Sportage, C-SUV segmentinde bir ilki gerçekleştirerek araç içinde desteklenen mobil cihazlar için yeni bir kablosuz şarj sistemi de sunuyor.


KIA Cerato: Dinamik ve güçlü

KIA’nın sedan modeli Cerato, tasarımı ve yenilikçi teknolojileriyle C segmetine liderlik yapıyor. 2016 yılında benzinli ve dizel olmak üzere iki motor seçeneğiyle otomobil severlerle buluşan KIA Cerato, 136 ps güç ve 300 Nm tork üreten 1,6 litrelik turbodizel motorla 0 km'den 100 km'ye 10,8 saniyede çıkabiliyor. Cerato aynı zamanda düşük karbondioksit emisyonu ve en yüksek yakıt tasarrufunu sağlaması ile dikkat çekiyor. Dinamik ve güçlü yapısını yansıtan modern bir tasarıma sahip olan KIA Cerato’da, konfor ve güvenlik de üst seviyede yaşanıyor. Sürüş modu seçme sistemi, geri görüş kamerası, ısıtmalı koltuklar, panaromik sunroof, çift bölgeli otomatik klima ve hız sabitleme sistemi Cerato’nun fark yaratan özellikleri arasında yer alıyor.


KIA Sorento: Sınıfının amiral gemisi

Uzun yıllar boyunca sınıfının amiral gemisi olan KIA Sorento, çıtayı daha da yukarı taşıyan yenilikçi özellikleri ile otomotiv pazarındaki başarısını sürdürmeye devam ediyor. SUV segmetine farklı bir bakış açışı getiren KIA Sorento’nun gücünün merkezinde 2.0 CRDI dizel motoru yer alıyor. Dizel motorun verimi ve 2.0 motorun gücü, 6 ileri vites özelliğiyle pekişiyor. Pürüzsüz vites değişimi sağlayan otomotik vites ile sürüş deneyimine kolaylık ve keyif geliyor. Sorento, tasarımı, donanımı ve teknolojisiyle birlikte boyutlarıyla da ilgi uyandırıyor. Geniş iç hacim ve dikkat çeken tasarım, Sorento'ya prestij katan özellikler arasından yer alıyor. Özellikle 19” alüminyum jantları aracın görünümünü daha da güçlendiriyor. Isıtmalı direksiyon simidi soğuk günlerde yapılan yolculukları kolaylaştıran önemli özelliklerden biri. Navigasyon sistemi ise sürücülerin hedefine kolayca ulaşmasına yardımcı oluyor. Kırmızı ışıkta beklerken motoru otomatik olarak kapatan ISG Start&Stop sistemi yakıt tasarrufu sağlarken, öndeki aracın hızını ölçen ve Sorento’nun hızını ona sabitleyen ASCC teknolojisi, sürücüleri her zaman güvende tutuyor.


KIA cee’d: Hayranları ona tutkuyla bağlı

Otomobil severlerin büyük bir tutkuyla bağlandığı KIA cee’d’in Türkiye’de özel bir fan kulübü bulunuyor. cee’d severler bu fan kulüp sayesinde birbirleriyle haberleşirken, özel etkinliklerde bir araya geliyorlar. Otomotiv severler arasında böyle özel bir yere sahip olan cee’d, birbirinden etkileyici özellikleri ile kendisine duyulan sevginin hakkını veriyor. KIA cee’d’in yenilenen son versiyonu, 7 ileri DCT şanzıman ile %35'e varan yakıt tasarrufu sağlıyor. Yenilikçi jantlar, estetik LED farları, yüksek omuz çizgisi ve ön ızgara cee’d’in çekiciliğini artırırken, akıllı park sistemi, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, elektrikli park freni sürücülerin hayatını kolaylaştıran teknolojik özellikler olarak dikkat çekiyor.


KIA Rio: Heyecan verici özellikleri ile ödüllendirildi

KIA'nın dünya çapında en sevilen modellerinden biri olan KIA Rio, hem tasarımda hem de donanımda heyecan verici özellikleri ile sınıfında öne çıkıyor. Euro NCAP değerlendirmesinden 5 yıldız alan, red dot Design Award, abc Design Award, iF Design Award gibi uluslararası tasarım ödüllerinde başarı madalyaları kazanan KIA Rio, estetik özelliklerinin yanı sıra teknolojisi ile de öne çıkıyor. Otomatik buğu çözücü, yağmur sensörü, bluetooth gibi özellikler sürücülerin hayatını kolaylaştırıyor. Alaşım jantlar, katlanabilen elektrikli yan aynalar ve LED tipi gündüz farları KIA Rio’nun diğer önemli özellikleri olarak dikkat çekiyor.


KIA Picanto: Çevik ve estetik

Kompakt görünüme sahip olan KIA Picanto, otomobil severleri heyecanlandıran özellikler sunuyor. Ölçüleri itibarıyla trafikte rahat hareket etmeyi sağlayan KIA Picanto, otomotiv dünyasının en büyük tasarım ödülleri IF ve red dot’ı almayı başardı. Picanto’ya kompakt görünüm ile birlikte çeviklik kazandıran dış tasarım, alaşım jantlar, krom kapı kolları ve ön ızgara ile daha etkileyici hale geliyor. Manuel klima, sürücü ve yolcu ön hava yastığı, yan ve perde hava yastıkları ile halojen ön farlar KIA Picanto’nun öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.


KIA K2500: Kapasite ve konfor bir arada

Geniş taşıma hacmiyle sınıfının en çok tercih edilen modellerinden biri olan KIA K2500, ticari araç sürücülerinin ihtiyaç duyduğu özellikleri ve konforu sağlıyor. Tek kabin özelliği ile daha fazla taşıma alanı avantajı sunan KIA K2500, 130 PS gücündeki 2.5L dizel motoru ve 6 ileri düz vitesiyle güçlü bir sürüş deneyimi yaşatıyor. KIA’nın hafif ticari aracı K2500, ESP (Elektronik Dengeleme Programı) ve üç noktalı emniyet kemeri ile sürücülere güven verirken, kabin içinde dijital saat, elektrikli ön camlar ve klima gibi özelliklerle konforlu bir çalışma alanı yaratıyor.