2019-2018 Opel Combo Fiyatları, Konfor Özellikleri 2018-03-12

Opel’ in yeni hafif ticari modeli satışa sunulmaya hazırlanıyor.
12-03-2018 09:45 - 19795 Okundu

Opel, uzun bir aradan sonra yeni bir ticari modelini Türkiye pazarına sokmaya hazırlanıyor. Bir dönem Türkiye’ de ticari model satan Opel daha sonra satışlarını durdurma kararı almıştı.

Yeni Combo modeli ile yeniden Türkiye’ye gelen Opel ticari, yeni teknolojileri ile kendine hayran bırakıyor diyebiliriz.

Intelligrip özelliği ile donatılan 2019 Combo, bu sistem ile akıllı çekiş destek sistemini, gaz tepkisini ve vites değişim noktalarını ayarlayarak daha konforlu bir sürüş imkanı tanıyor.

Isıtmalı direksiyon simidi; Deriden yapılan bu direksiyon ile kışın soğuk havalarda direksiyon anında ısıtılabiliyor.

Isıtmalı ön koltuklar; Soğuk havalarda bir diğier problem de koltuklar oluyor.Ancak Opel Combo, ısıtmalı ön koltukları ile hemen ısınmanızı sağlıyor.

Yardımcı Isıtma; 2018 Combo, uzaktan kumanda ya da zamanlayıcı ile çalıştırılarak aracın içini ısıyor.

En önemli özelliklerinden birisi de bilgi-eğlence sistemi.Android ve IOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlar ile bağlantı kurabilen Yeni Combo, USB girişleri, 230 V Priz, kablosuz şarj gibi özelliklere de sahip.

Yeni Combo büyük ihtimalle Peugeot Partner ile aynı fiyat listesine sahip olacak. Opel’ i satın alan Peugeot, fiyatları da iki model için aynı ayarlayacaktır.Bizim tahminimize göre 2018 Combo fiyatları 85 bin TL civarlarından başlayacak.