2019 Toyota Avalon Fiyatları ve Özellikleri

Yeni Avalon geliyor.
15-03-2018 09:41 - 21475 Okundu

Toyota, Avalon modelinin yeni kasasının testlerine başladı. Amerika’ da testlere başlayan model,  şehirlerdeki yol tehlikelerine karşı dirençli hale getiriliyor.

Amerika’da özel olarak hazırlanan bir yolda test edilen modelin, böylece çıkurlara, tümseklere ve diğer etkenlere karşı nasıl tepki verdiği ölçülüyor. Elde edilen değerlere göre de Yeni Avalon’ un güncellemeleri yapılıyor.

Toyota’dan yapılan açıklamaya göre yeni Avalon kamera, sensör veya radar sistemi kullanmıyor. Bu nedenle şuanki test sürecinin tam işlemediğinin de altını çiziyor. GPS güdümlü yol kontröl sistemi kullandığını da belirtiyor.

Yeni Avalon, büyük ihtimalle Corolla ile aynı platformu paylaşacak. Bu nedenle özelliklerin ve motor seçeneklerinin de aynı olması bekleniyor.Ancak kullanılan malzemelerin kalitesi biraz daha fazla olacaktır.Bu nedenle Avalon’ un fiyatları Corolla’ dan pahalı olacak diyebiliriz.

Tahminlerimize göre eğer yeni avalon Türkiye’de satışa sunulursa, 100 bin TL’ den başlayan fiyatlar ile showroomlara gelecektir.