Kia Yeni Modelleri İle 2016 Samsun Autoshow' da

Kia, en yeni modellerini Samsun' da sergiliyor.
06-09-2016 15:24 - 14533 Okundu

Dünya otomotiv pazarının en hızlı büyüyen markalarından biri olan KIA, Türkiye’de de otomobil severlerin beğenisini topluyor. KIA ailesinin teknoloji ve tasarımı ile fark yaratan modelleri Samsun Autoshow Fuarı’nda otomobil severlerle buluşuyor. 

Yeni nesil modelleri ile fark yaratan KIA, 7 Eylül’e kadar devam edecek olan Samsun Autoshow Fuarı’nda otomobil severlerle buluşuyor. TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılan fuarda 304 metrekare bir alana kurulan standında boy gösteren KIA, her biri tasarımı ve teknolojisiyle dikkat çeken toplam altı modelini sergiliyor.

1.6L dizel ve otomatik vites seçeneğiyle kısa süre önce satışa sunulan Yeni Cerato başta olmak üzere KIA ailesinden Sportage Gt Line, cee'd, Sorento, Soul ve Rio, Samsun Autoshow Fuarı’nda otomobil severlerle buluşuyor.

SAMSUN AUTOSHOW FUARI’NDA YER ALAN KIA MODELLERİ

Yeni Cerato

Dinamik ve güçlü modern tasarımın yanı sıra pek çok yeni nesil özelliğin bir araya geldiği KIA Cerato’nun 1.6L dizel ve otomatik vites seçeneği de bulunuyor. Yenilikçi teknolojileri ve rekabetçi fiyat seçenekleriyle C segmentine liderlik yapan sedan araçlardan biri olan KIA Cerato, düşük yakıt tüketimiyle de sınıfının en ekonomik seçenekleri arasında yer alıyor.  KIA Cerato’da sunroof ve ısıtmalı koltuk gibi premium özellikler de Concept Plus versiyonunda standart olarak KIA müşterilerine sunuluyor.

KIA Sportage

Yeni KIA Sportage, güçlü donanımı, sportif dış tasarımı ve sezgisel ileri teknolojileri ile fark yaratarak 2016'da otomobil dünyasına damgasını vurdu. GT Line versiyonu, performanslı turbo motoru ve 4x4 çekiş sistemi olan Yeni KIA Sportage, iç tasarımında da daha geniş hacim, daha fazla ergonomi ve konfor sunuyor. Üstün özellikleri ile geleceği günümüze taşıyan Yeni KIA Sportage, otomobil severlere zamanın ötesine geçen yeni deneyimler yaşatıyor.

KIA cee’d

Cesur ve şık tasarımı ile otomobil severlerin kalbini fetheden KIA cee’d, dünyada ve Türkiye’de büyük ilgi görüyor. KIA cee’d birbirinden iddialı detayların yer aldığı tasarımın yanı sıra teknolojik özellikleri ile de kendine hayran bırakıyor. Akıllı park yardım sistemi, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, elektrikli park freni sürücülerin hayatını kolaylaştırıyor.  KIA cee’d, yüzde 35’e varan yakıt tasarrufu, 1.6 L dizel motor, 7 ileri DCT şanzıman gibi özellikleri ile dikkat çekiyor.

KIA Sorento

Sınıfının en prestijli modellerinden biri olan KIA Sorento, Samsun Autoshow’da büyük ilgi gören modeller arasında yer alıyor. KIA Sorento’ya navigasyon özelliği de eklendi. Sorento navigasyonla birlikte Şerit Takip Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Çevre Görüş Sistemi özelliklerine kavuşarak daha güvenli ve akıllı bir sürüş deneyimi sunmaya başladı. KIA Sorento’da, 2.0 litre dizel motorda 185 PS güç özelliği yer alıyor. 2.0 CRDI (6 ileri otomatik) dizel motoru ise düşük yakıt tüketimi sağlıyor.

KIA Soul

KIA Soul, SUV segmentine yeni bir yaklaşım getirdi. Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, değişken direksiyon modu, yokuş kalkış destek sistemi, arka park sensörü ve diğer üstün özellikleri ile güven ve konfor sunan KIA Soul yeniliklerden hoşlananların favorisi oldu. KIA Soul’ün geniş iç hacmi, güçlü kaportası, gelişmiş süspansiyon özelliği sürüş emniyetini ve keyfini artırıyor. 1.6 litre CRDi dizel motor seçeneğine sahip olan KIA Soul, 7 ileri DCT şanzıman ile yüzde 20’ye varan yakıt tasarrufu sağlıyor.

KIA Rio

Segmentinin en çok tercih edilen modellerinden biri olan KIA Rio, hem yeni teknolojileri hem de çarpıcı tasarımıyla fark yaratıyor. Sunroof, projeksiyon tipi ön farlar, LED tipi gündüz farları, 17inç alaşım jantları, katlanabilen elektrikli yan aynaları, yağmur sensörü ve bluetooth KIA Rio’nun özellikleri arasında yer alıyor…