Petlas' ın Yeni Reklam Filmi "Hayde" Yayına Giriyor-VIDEO 2016-09-22

KIŞIN SEVDİKLERİNİ BEKLETME, “HAYDE” YOLA ÇIK! temasıyla yeni Petlas reklamı yayınlanıyor.

Lastik sektörünün önde gelen markalarını bünyesinde bulunduran Abdulkadir Özcan Şirketler Grubu’nun (AKO) amiral gemisi Petlas, kış sezonuna Havas İstanbul’un hazırladığı yeni imaj filmiyle giriyor. Karadeniz ezgilerinin hakim olduğu “Hayde” şarkısından ilham alınarak hazırlanan reklam filminin mottosu ise “Kışa göğüs germek zorumuza gitmez.”

Lastik, jant ve akü sektörünün önemli oyuncusu Abdulkadir Özcan Şirketler Grubu’nun (AKO) amiral gemisi Petlas yeni imaj filmiyle kış sezonuna hazır. Türkiye’nin ilk ve tek yerli lastik markası olan Petlas’ın “Kışa göğüs germek zorumuza gitmez” mottosuyla hazırlanan imaj filminin çekimleri, Tekirdağ, Kars ve İstanbul’da gerçekleştirildi. Havas İstanbul tarafından hazırlanan reklam filminin yönetmenliğini Aytuğ Üngör yaptı.

ÇEKİMLER ZOR DOĞA KOŞULLARINDA YAPILDI

Türkiye’nin lastiği sloganıyla reklam filmleri serisine devam eden Petlas’ın son reklam filminde kışın zorlu koşullarına karşın kış lastikleriyle güvenli sürüşe dikkat çekiliyor. Filmde, ayrıca yolculuğun sonunda sevdiklerimiz varsa bizi hiçbir şeyin durduramayacağı mesajı da veriliyor.

Petlas’ın binek araç lastiklerinin yanı sıra kamyon ve otobüs lastiklerinin de kışın zor doğa koşullarındaki performansının anlatıldığı reklam filmi uzun bir ön prodüksiyon aşamasından sonra 3 farklı şehirde 80 kişilik ekiple 7 günde çekildi. Doğudan batıya Türkiye’nin gurur duyduğu lastik markası vurgusuyla hazırlanan reklam filminde Kars, Tekirdağ ve İstanbul şehirleri reklam platosu olarak kullanıldı. Reklam filminin Kars çekimleri sıfırın altında 25 derecede yapıldı. Son teknolojilerin kullanıldığı çekimler, drone kameralar da dahil olmak üzere 3 farklı kamerayla zorlu şartlarda gerçekleştirildi.

Azim ve gurur duygularının merkez alındığı reklam filmi, Petlas’ın “Zorumuza Gitmez” ve Milli Futbol Takım sponsorluğu için hazırlanan “Pes Etme” filmlerinde de olduğu gibi Havas İstanbul imzasını taşıyor. Filmin yönetmenliğini Aytuğ Üngör, görüntü yönetmenliğini Burak Turan, prodüksiyonunu ise Anima İstanbul üstlendi.