Renault MAİS’te Görev Değişimi 2016-09-23

Renault MAİS Genel Müdürlüğü görevine Sn. İzzet Berk ÇAĞDAŞ getirildi.
23-09-2016 09:36 - 16342 Okundu

16 yıldır Renault MAİS Genel Müdürlük görevini yürüten ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’na atanan Sn. Muharrem İbrahim AYBAR’ın yerine, Sn. İzzet Berk ÇAĞDAŞ Renault MAİS Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

16 yıldır Renault MAİS Genel Müdürlük görevini yürüten ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’na atanan Sn. Muharrem İbrahim AYBAR’ın yerine, Sn. İzzet Berk ÇAĞDAŞ Renault MAİS Genel Müdürlüğü görevine getirildi. İş hayatına 1989 yılında E.C.A.'da mühendis olarak başlayan Çağdaş, 1991-2007 yılları arasında Doğuş Grubu’nda çeşitli kademelerde yöneticilik görevlerinde bulundu. Sn.Berk Çağdaş, Haziran 2007’den itibaren Doğuş Otomotiv Grubu’nda Finansman, Bütçe Planlama, Risk Yönetimi, Strateji ve İş Geliştirme, İç Kontrol ve Yatırımcı İlişkileri’nden Sorumlu Genel Müdür olarak görev yaptı.

1967 yılı İstanbul doğumlu olan Sn. İzzet Berk Çağdaş, İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme ve Endüstri Mühendisliği’nin ardından aynı üniversitede Fen Bilimleri Enstitüsü'nde İşletme Mühendisliği Anabilim Dalı'nda yüksek lisansını tamamladı. Çağdaş, takiben İşletme Anabilim Dalında doktorasını alarak, New York ve Chicago’da lisansüstü araştırma ve mesleki eğitim çalışmalarını tamamladı. Sayın Çağdaş aynı zamanda Harvard Business School’dan Advanced Management mezunudur.