Haberler

2023 Toyota RAV4 The GR Sport - Fiyatı ve Özellikleri

Toyota RAV4, hem hibrit hem de plug-in hibrit modellerde mevcut olan yeni bir donanım paketi ile satışa sunuluyor.

RAV4 GR Sport, ince spor stil dokunuşları, standart olarak daha fazla kit ve Toyota Gazoo Racing tarafından geliştirilen ince ayarlı bir süspansiyona sahiptir.

Toyota RAV4 GR Sport, parlak siyah kaplamalı 19 inç beş kollu alaşım jantlar, gövde çevresinde piyano siyahı ayrıntılar ve ızgarada ve bagaj kapağında bir dizi GR SPORT rozeti ile geliyor.

Siyah dış detaylar arasında ön tampon girişleri için yeni çerçeveler, ızgara, tekerlek davlumbazı pervazları, yan marşpiyeler ve arka lambalar arasındaki bagaj kapağı süslemesi yer alıyor.

İç kısımda, süet efektli  yeni bir çift spor koltuk öne çıkıyor.  Sürücü koltuğunun ayrıca hafıza özelliği de bulunuyor.

Son olarak, 10,5 inç büyüklüğündeki dokunmatik bilgi-eğlence sistemi ve 12,3 inçlik dijital gösterge paneli, GR Sport donanımında standart özelliklerdendir.

Güç aktarma seçenekleri hem elektrikli hem de Toyota'nın AWD-i sistemiyle birleştirildi. 2.5 litrelik Hibrit, 219 beygir güç üretiyor. Daha verimli Plug-in Hybrid, diğer tüm RAV4 donanımlarında olduğu gibi toplam 302 hp üretir.

Toyota RAV4 GR Sport'un Avrupa pazarlarındaki ilk teslimatları 2022'nin dördüncü çeyreğinde başlayacak. Fiyatlandırma daha sonraki bir tarihte açıklanacak.

TOYOTA HABERLERİ