2014 MODEL TATA VİSTA

Tata Vista 1.3 TDI Quadrojet
14-09-2018 14:25 - 21355 Okundu

Şık ve Kullanışlı Tasarım…

Yüksek çözünürlük sağlayan arka lamba grubu, kromaj çıta ile belirginleştirilmiş ön ızgara, gövde renginde dış dikiz aynaları ve bu aynaların alt kısmında yer alan sinyal lambaları Yeni TATA Vista’nın öne çıkan tasarım özellikleri. Geniş ve ferah içi tasarımıyla Yeni Vista çok ama çok keyifli.

Yüksek Performans…

Yeni Vista ödüllü 1.3 Quadrajet Dizel motoru ile düşük devirlerde hem yüksek performansa sahip, hem de düşük yakıt tüketimine sahip. 90HP ve 200Nm Tork gücü ile benzersiz bir araç olduğunu hissedeceksiniz.

Daima Güvenlik…

Yeni Vista’da güvenlik daima ön plandadır. Kapı içi emniyet kirişleri, kaza anında katlanabilir direksiyon mili, sürücü ve yolcu hava yastığı, ABS gibi özellikleri sayesinde Yeni Vista’nın içinde kendinizi her zaman güvende hissedeceksiniz.

Konfor ve Eğlence Bir Arada…

Yeni Vista; Direksiyondan kumandalı gelişmiş ses sitemi, bluetooth bağlantısı, USB girişi, Otomatik açılıp kapanabilen camlar gibi özellikleriyle yolculuğunuzun konforlu ve eğlenceli geçmesini sağlar, Ayrıca yarı otomatik klima, koltuk altında saklama bölmesi, uzaktan kumandalı merkezi kilit özellikleriyle de konforunuzu her zaman üst seviyede tutar.  

İkinci el Tata Vista fiyatları 19,500 TL' den başlıyor ve 36 bin TL' ye kadar çıkıyor. En son 2013 model olarak satışta olan Tata Vista, daha sonra Türkiye pazarından çekildi.1.3 TDI dizel motor ve 1.4 benzinli motor seçeneğine sahip olan model, markanın Türkiye' de en çok satan araçların birisi. İkinci el araç sitelerinde 

1.3 TDI 
1.4 Safire Aura 
1.4 Safire Mystic 
1.4 Safire Mystic Plus

donanım paketleri ile satışta bulunan Tata Vista, dşük fiyatları ile satın alınabiliyor.