2018 Suzuki Vitara Ekim-Yıl Sonu Kampanyası, Fiyat Listesi

Suzuki, yeni kampanyasında Hepsiburada.com için 2000 TL' lik hediye çeki veriyor.
06-10-2018 09:39 - 22233 Okundu

Geçtiğimiz yıl kendi sınıfında Türkiye’nin en çok tercih edilen efsanevi SUV modeli Suzuki Vitara, sonbahar aylarında otomobil sahibi olmak isteyenlere benzersiz fırsatlar sunmayı sürdürüyor. Ekim ayı boyunca Suzuki Vitara satın alan kullanıcılar Hepsiburada’dan tüm kategorilerde geçerli tam 2.000 TL’lik hediye çeki almaya hak kazanıyor veya 50.000 TL’ye 12 ay vadeli %1,48’den başlayan özel faiz oranlı krediyi tercih edebiliyor. Ayrıca, Ekim ayında Vitara sahibi olanlara 3 yıl periyodik bakım ücretsiz olarak sunuluyor.

 

Suzuki'nin fiyat kalite dengesi lideri olmasıyla dikkatleri çeken başarılı SUV modeli Vitara, sonbahar aylarında otomobil sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor. Ekim ayı boyunca Suzuki Vitara satın alan kullanıcılar Hepsiburada’dan tüm kategorilerde geçerli tam 2.000 TL’lik hediye çeki almaya hak kazanıyor veya 50.000 TL’ye 12 ay vadeli %1,48’den başlayan özel faiz oranlarıyla sunulan avantajlı krediyi tercih edebiliyor. Otomobil severlerin standartlarını kendileri belirlediği, yüksek güvenlik özellikleri ve düşük yakıt tüketimiyle dikkatleri çeken Suzuki Vitara’da, bu fırsatlara ek olarak 3 yıl boyunca periyodik bakımlar da ücretsiz olarak sunuluyor.

 

Euro NCAP’ten 5 yıldız alan Suzuki Vitara, radar destekli fren sistemi (RBS), eğim iniş kontrol sistemi (HDC) ve adaptif hız sabitleyici (ACC) gibi yüksek güvenlik önlemleriyle rakiplerinden ayrılıyor. 5.2 litrelik ekonomik yakıt tüketim değerleriyle dikkat çeken Suzuki Vitara, çift renk seçimi ve sürüş koşullarına uygun olarak dört farklı sürüş moduyla keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Suzuki Vitara’da, 10.1 inç boyutundaki dokunmatik multimedya sistemi içerisinde yer alan akıllı telefonla bağlantı sistemi, navigasyon, Bluetooth ve USB girişi özellikleri tüm versiyonlarda standart olarak sahip olunabiliyor.