2019 Audi R8' in Görseli Yayınlandı

Audi R8' in tanıtımlarına başladı.
23-10-2018 12:53 - 18740 Okundu

Audi Sport,yıl sonuna doğru veya 2019'un başlarında  piyasaya çıkması beklenen ikinci nesil R8 için makyajlama yapmaya hazırlanıyor.

Casus fotoğrafçılar, tasarım güncellemeleri için bu modeli takip ediyor.Ancak kamuflajlı olarak görüntülendiği tam olarak ne gibi değişiklikler yapıldığı şuan için belli değil.Fakat sosyal medyada yayınlanan resmi bir teaserda yeni R8' in makyajlı versiyonunun ön bölümü görülüyor.

Görsel değişiklikler, ön tamponda daha geniş bir ızgara ve daha büyük hava girişleri içeriyor.Markanın logosu hala ön kaputta bulunuyor ve farlar biraz revize edilmiş gibi görünüyor.

Yayınlanan görselde yan bölüm görünmese de daha önce elde edilen görüntülerde, aracın yan eteklerinin değiştiğini görebiliyorduk.Ayrıca daha belirgin bir difüzöre sahip olacak.

Henüz onaylanmasa da GT versiyonunun Lamborghini Huracan Performante ile aynı performansı göstermesi bekleniyor. İtalyan otomobilde 5.2 litrelik V10 ünite kullanılıyor. Bu ünite 631 hp güç ve 600 nm tork üretebiliyor.

İtalyan modele göre R8' in biraz daha hesaplı bir model olması gerekiyor.Bu nedenle Huracan modelinde büyük bir avantaj sağlayan aerodinamik unsurların veya diğer önemli özelliklerin olmasını beklememek gerekiyor.