2019 BMW 3 Serisi Station Wagon Görüntülendi 2018-08-17

BMW, 3 Serisi'nde farklı kasa seçenekleri sunmaya hazırlanıyor.
17-08-2018 10:24 - 15254 Okundu

BMW' nin yenilemeye hazırlandığı modeli 3 Serisi için test aşaması devam ediyor. Sedan kasayı daha önce gördüğümüz 3 Serisinde bu sefer de station wagon ile karşınızdayız.Ancak hala kamuflajlı olarak kameralar karşısında.

Yoğun kmauflaja rağmen ince far yapısını saklayamayan Yeni 3 Serisi SW,  sedan versiyon ile benzer bir  ön tasarıma sahip olacak gibi duruyor. Arka bölüme doğru ise geniş bir bagaj alanı bulunacak.En son 2015 yılında Türkiye'de gördüğümüz 3 Serisini, belki yeni kasa ile yeniden Türkiye yollarında görebiliriz.

İç mekanda ise sedan kasada gördüğümüz dijital gösterge panelinin aynısını görüyoruz. Dizel ibaresinin görüldüğü panelde diğer araç bilgilerine de ulaşılabiliyor.

Selefine göre 55 kg daha hafif olacağı belirtilen 3 Serisi SW, ağırlık merkezini de 10 mm aşağıya çekti. Yani sürüş dinamiği olarak daha iyi bir model ile tanışmış olacağız.

Kaputun altında da yine sedan kasanın motor seçenekleri yer alacak.4 silindirli yeni motor da bu ünitelerden birisi olacak.Yeni teknolojini ürünü olan motorlar, artık daha iyi yakıt tüketim değerlerine sahip olacak.