2019 Fiat Egea Mirror Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Fiat, Egea ailesine yeni bir donanım paketi daha ekledi.
25-11-2018 10:52 - 21131 Okundu

Türkiye'de üretilen Fiat Egea, 2019 model yılına hızlı giriyor. Işıldayan seri olarak lanse edilen "Mirror" donanım paketi showroomlardaki yerini aldı. 77.900 TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Egea Mirror, model ailesinin en şık versiyonlarından birisi.

Özel renk seçenekleri ve modele özgü aksesuarlar ile gelen Mirror seçeneği, daha önce 500 ailesine de uygulanmıştı. 2015 yılından bu yana 117 binden fazla satan Mirror paketi, Egea modelinde daha fazla satış değerine ulaşabilir.Fiat Egea Mirror serisi, standart donanımda Apple CarPlay uygulaması uyumluluğu bulunan Uconnect™ 7 inç; HD dokunmatik ekran sistemi ile geldi. Ayrıca geri görüş kamerası da standart özellikler arasında sunuluyor.

77.900 TL fiyat etiketi ile rakiplerini geride bırakan Egea Mirror,Türkiye'nin en çok tercih edilen versiyonlarından birsi olabilir.

Dinamik Mavi ve Toscana Yeşili olarak adlandırılan iki yeni gövde rengi seçeneği ile gelen Egea Mirrror, krom ayna kapaklarına, krom cam çıtasına ve Mirror logosuna sahip. Ayrıca 17 inçlik elmas kesim jantlar ve 7 inçlik Uconnect multimedya sistemi de fark yaratan özellikler arasında.Ayrıca kabinde de mavi renkli döşeme ile fark yaratıyor.

500 ailesi ise 2019' un ilk çeyreğinden itibaren Mirror donanım paketi ile satışa sunulacak.