2019 Ford Focus ST Kamuflaj Attı, Fiyat Listesi

Ford Focus' un ST versiyonu kameralara yakalandı.
23-10-2018 09:14 - 19368 Okundu

Focus' un performans versiyonu ST için geri sayım başladı. Yeni Focus' u tanıttıktan sonra farklı versiyonları üzerinde de çalışmaya başlayan Ford, ilk olarak ST' nin örtünüsü kaldıracak. Üretime yakın zamanda başlayacak olan şirket, Focus ST' nin üzerindeki kamuflajı da tamamen kaldırdı. 

Siyah gövde rengi ile görüntülenen Focus ST, standart modele göre biraz daha agresif çizgilere sahip. Ön tampondaki büyük hava girişlerinde farklılık görülüyor.Ayrıca büyük ve spor jantlar ve  alçaltışmış süspansiyon, aracın sportifliğini bir kat daha arttırmış..Arka bölümdeki iki çıkışlı egzoz sistemi ile de yeni ST' nin güçlü bir motora sahip olabileceğini anlayabiliyoruz.

Kabinde ST logolu spor koltuklar, düz tabanlı bir direksiyon simidi ve kırmızı kadranlı yeni göstergelerle revize edilmiş bir gösterge paneli yer alacak.

MOTOR SEÇENEĞİ

2019 Focus ST' nin kaputunun altında 2.0 litrelik 4 silindirli ünite yer alacak.Ancak bu ünite, tamamen yenilenmiş olarak gelecek. 255 HP güç üretmesi beklenen yeni model, 6 ileri manuel ve 8 ileri otomatik şanzıman ile kombine edilecek.

Bazı yayın organlarına göre yeni Focus ST'de 2.3 litrelik motor seçeneği de yer alacak.Ancak biz buna çok ihtimal vermiyoruz.Çünkü bu motor Focus RS ve Mustang modellerinde de kullanılıyor.

Ford Focus fiyatlar şuan 109 bin TL2 den başlıyor.Ancak otomtatik benzinli düşünürseniz en düşük fiyat 134 bin olarak belirlendi.Dizel cephesinde ise fiyatlar 146 bin TL' den başlıyor.