2019 Honda HR-V Sport Özellikleri Açıklandı

Honda, Crossover modeline yeni bir versiyon daha ekliyor.
02-12-2018 22:32 - 18751 Okundu

Avrupa pazarındaki Honda HRV için yeni bir versiyon daha geldi. Sport adı verilen yeni versiyon, daha önce Civic Hb modelinde de kendisini göstermişti.Bu nedenle tüm özelliklerin de donanımların iki modelde de aynı olduğunu söyleyebiliriz.

Kaputunun altında 1.5 litrelik turbo benzinli ünite ile gelen HRV Sport, 182 hp gücünde olacak. Sedan RS ile aynı motoru kullanan bu versiyon, performans isteyen suv müşterileri için iyi bir alternatif olabilir.Bu arada motorun 6 ileri manuel şanzıman kutusuna da sahip olduğunu belirtelim.Ancak opsiyon dahilinde CVT şanzıman seçeneği de olacak.

TASARIM

Standart modele göre adından da anlaşılacağı gibi daha sportif bir versiyon. Siyah ön ızgara ile ilk farkını belli eden Sport, parlak siyah detaylar, aracın ön tampon eki, yan marşpiyelleri, jantları ve ayna kapakları ile standart modelden sıyrılıyor.Ayrıca çift egzoz çıkışı da sportif havasını ikiye katlıyor.

KABİN

Kapıyı açtığımızda ise yeni koltuklar dikkat çekiyor. Normala göre daha sarmalayan bir koltuk tasarımına sahip olan 2019 HRV SPORT, siyah ve kırmızı renkleri oldukça iyi kombine etmiş.Navigasyon, Bluetooth bağlantısı, hız sabitleyici, çift bölgeli klima ve ısıtmalı koltuklar aracın kabin özellikleri arasında.