2019 Honda HR-V Vtec Özellikleri Açıklandı, Canlı Görseller

Honda, yeni crossover modelinin örtüsünü kaldırdı.
03-10-2018 14:32 - 15751 Okundu

Honda, HR-V modelinin makyajlı versiyonun tanıttı.Tasarım üzerinde çok fazla bir değişim yapmayan Honda, en büyük değişikliği ön bölümde yapmış.Izgaranın üzerindeki parlak siyah parçayı kromaj ile kaplayan marka, isteğe göre bu görünümü siyah olarak da kaplatabiliyor.

Ön tamponda da birtakım değişikliker yapılmış.Daha derin hava kanalları, yuvarlak sis farları ve LED far takımı da ön bölümdeki değişiklikler arasında.Japon marka, kromajlı yapıyı, krom bir parça ile de kombine etmeyi unutmamış.

17 inçlik alaşım jantları ve krom egzoz sistemi ile daha premium bir model haline gelen 2019 Honda HR-V, 8 farklı renk seçeneği ile geniş bir yelpaze sunuyor.

KABİN

İçeriye girişte ilk olarak koltuklar dikkat çekiyor.Artık daha fazla yan ve bel desteği sunan Honda, sürüş esnasında daha fazla konfor sunuyor.Döşemelerin kalitesini de arttıran 2019 Honda HR-V, kumaş ve deri döşeme seçenekleri de sunuyor.Yalıtım malzemesi daha yoğun kullanıldığı için aracın sessizliği de arttırıldı.

MOTOR

1.5 litrelik atmosferik motor ile hayat bulan 2019 Honda HR-V, 132 hp güç ve 155 nm tork üretebiliyor. 0-100 km/s hıza 10,7 saniyede ulaşan araç, CVT şanzıman ile kombine ediliyor.