2019 Kia Mart Kampanyaları, Fiyat Listesi 2019-03-13

Kia, Mart kampanyalarında 0 faizli kredi kullanma imkanı sunuyor.
13-03-2019 09:43 - 15491 Okundu

Türkiye’de Anadolu Grubu çatısı altında faaliyet gösteren KIA, Mart ayına özel hazırladığı fırsatlarla tüketicilerine avantajlı seçenekler sunuyor. Kampanyalar çerçevesinde KIA Picanto, KIA Rio, KIA Stonic ve KIA Bongo 30 bin TL’ye, 12 ay taksit ve yüzde 0 faiz avantajı ile yeni sahiplerini beklerken; yenilenen KIA Sportage ise lansmana özel 70 bin TL’ye, 12 ay yüzde 0.99 faiz fırsatı ile otomobil severlerle buluşuyor.

KIA Picanto’dan 3 bin TL indirim

Genç ve dinamik tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken KIA Picanto, Mart ayının sonuna kadar 3 bin TL indirim ve 12 ay boyunca yüzde sıfır faiz avantajıyla birlikte sunulan ek kredi avantajıyla yetkili bayilerde satışa sunuluyor. Düşük yakıt tüketimiyle birlikte zengin bir donanıma da sahip olan KIA Picanto, dış ve iç tasarımı ile modern bir atmosfer yaratırken, güvenlik teknolojileriyle de emniyetli sürüş sağlıyor. A segmentinin en geniş bagaj hacmini sunan KIA Picanto, uzun dingil mesafesi ile de daha geniş ve ferah bir yaşam alanı yaratıyor. KIA Picanto, 67 PS gücündeki 1.0 litrelik benzinli motor ve dört kademeli otomatik şanzımana sahip yeni Live paketi ile de şehir içi sürüşlerindeki iddiasını gözler önüne seriyor.

KIA Rio’da ek kredi kampanyası

Kusursuz ve ergonomik tasarımı ile sınıfının en ferah kabinine ve en yüksek bagaj kapasitesine sahip KIA Rio, 78 bin 900 TL ‘den başlayan fiyatlar ve ek kredi kampanyası ile yeni sahiplerinin olacak. B segmentinin etkin oyuncusu KIA Rio, modern ve yenilikçi çizgileri ile yollarda fark yaratıyor. Şehrin dinamizmini yansıtan Rio; ESC, VSM, altı adet hava yastığı ve ISOFIX bebek koltuğu bağlantı noktaları gibi güvenlik çözümlerini de standart olarak sunuyor. Kokpit kullanım ergonomisiyle sürücülerine rahat yolculuklar yaşatan KIA Rio; kabininde bulunan çok sayıda saklama alanı, iç kabinin hem ön hem de arka tarafında bulunan USB girişleri, mobil cihazları bilgi-eğlence sistemine bağlama ve hareket halindeyken şarj etme imkanı ile fonksiyonel yapısını en üst seviyeye taşıyor.

KIA Stonic’den 118 bin TL’lik özel fiyat

Otomatik şanzımanı, sunroof avantajı, 7’’multimedya sistemi & geri görüş kamerası, 17 inçlik alaşım jantları ve yakıt verimliliğiyle B SUV segmentinde dikkat çeken KIA Stonic, Mart ayının sonuna kadar 118 bin TL’lik özel fiyatı ve ek kredi avantajıyla satışa sunuluyor. Sahip olduğu üstün yol tutuş özelliklerini kullanım kolaylığı ile ustaca harmanlayan KIA Stonic, benzersiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Otomatik şanzımanla kombine edilen benzinli motorlar sürüş keyfini desteklerken, üstün yakıt verimliliği de sağlıyor. KIA Stonic ayrıca 1.4 MPI ve 7 ileri DCT ile kombine edilen 1.0 T-GDI olmak üzere iki adet küçük hacimli modern motor seçeneğine de sahip.

KIA Sportage’dan 70 bin TL’ye 12 aya yüzde 0,99 faiz fırsatı

Tasarımı, kullanım keyfi ve zengin ekipman seviyesiyle Türkiye’de çok beğenilen, 4. Nesil KIA Sportage’ın yenilenen makyajlı versiyonu lansmana özel 70 bin TL’ye, 12 ay yüzde 0.99 faiz fırsatı ile iddialı olmak isteyenleri bekliyor. Yenilenen KIA Sportage 136 PS gücündeki 1,6 litrelik dizel motoru, yenilenen dış ve iç tasarımı, gelişmiş donanım özellikleriyle bu başarıyı daha ileriye taşıyacak. Yenilenen KIA Sportage ile ayrıca, müşterilere 7 inç büyüklüğünde dokunmatik ekranlı veya 8 inç büyüklüğünde çerçevesiz ekranlı olmak üzere farklı bilgi ve eğlence sistemi alternatifleri sunuluyor. Bu ekranlarda Apple Car Play ve Android Auto desteği de Elegance paketi ile birlikte standart olarak yer alıyor.

Ek olarak, KOBİ’lerin ihtiyaçları düşünülerek üretilen ve kullanıcıları tarafından büyük beğeni toplayan KIA Bongo, 77 bin 400 TL’den başlayan fiyatlar ve ek kredi kampanyası ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yeterli yük kapasitesi, sınıfında lider motor ve fren performansı, aerodinamik tarzı ile öne çıkan KIA Bongo’nun iç tasarımı ise kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlandı.