2019 Mitsubishi ASX Makyaj Özellikleri Açıklandı

Mitsubishi, SUV modeli ASX' i makyajladı.
12-02-2019 19:15 - 20050 Okundu

Türkiye'de ASX adıyla satışta olan model, bazı ülkelerde ise Outlander Sport adıyla satışta bulunuyor. 2019 model yılı için makyajlanan ASX, 2010 yılından beri aynı kasayı kullanıyordu.

Kasa yenilemek yerine makyajlamayı tercih eden Mitsubishi,  tasarım üzerinde büyük değişiklikler yapmış.Bu değişikliklerden birisi de ön ızgaranın yeniden tasarlanmış olması.

"Dinamik Kalkan" adı verilen bir ızgara tasarımı kullanan Japon marka, bu tasarımı Eclipse Cross modelinde de kullanıyor. Eclipse Cross' a biraz daha benzer bir tasarım ile gelen 2019 ASX, önde ve arkada artık led farlar kullanıyor.Renk seçeneklerini de arttıran ASX artık turuncu ,kahverengi ve kırmızı ile de satın alınabilecek.Ayrıca tamponlarda kullanılan alt korumalıklar aracı daha kaslı bir görünüme kavuşturmuş.

KABİN

Yeni modelin kabininde de bazı değişimler yapıldı.Eskinden 7 inçlik olan ekran artık 8 inç olarak kendini gösterecek. Ayrıca akıllı telefonlar ile bağlantı da kolaylaştı

MOTOR SEÇENEKLERİ

2.0 LİTRELİK BENZİNLİ ünite148 hp gücünde olacak ve 195 nm tork üretebilecek.Türkiye'de 1.6 dizelin satışlarına da devam edilecek.