2019 Renault Espace Makyajlanıyor

Renault' nun MPV sınıfındaki modeli Escape, 2019 model yılı için makyajlanıyor.
13-12-2018 08:47 - 19009 Okundu

Suv ve crossover modellerinin artması ile popülaritesini kaybeden MPV sınıfı araçlar bazı markalar için hala önem taşıyor. Bu markalardan birisi de Renault.Espace modeli ile bu sınıfta yer alan Renault, 2019 yılında güncellenmiş bir Espace modelini piyasaya sürecek.

İsveç'te test edilirken görüntülenen Renault Espace , sadece ön ve arka bölümde kamuflaja sahip. Tasarımdan çok teknik anlamda değişiklikler yapılacağı tahmin edilen yeni Renault Espace , daha performanslı bir hale gelecek.Tasarım değişiklikleri arasında ön ve arka tamponun makyajlanması ve far takımlarında yenilikler sayılabilir. Ayrıca yeni renk seçenekleri ile jant tasarımları da Espace' in tasarım yenilikleri arasında yer alacak.

Kabindeki değişimler ise dış tasarıma göre daha da kısır olacak. Güncellenmiş bir bilgi-eğlence sistemi ve yeni döşeme seçenekleri kabin yenilikleri arasında yer alacak.

2018 model Espace, 229 hp güç ve 300 nm tork üreten 1.8 litrelik benzinli ünite ile yollara çıkıyor. 2019 modelin ise yeni 203 beygirlik dizel ünite ile gelmesi bekleniyor.İki motor seçeneği de EDC otomatik şanzıman ile kombine ediliyor.