2019 Volkswagen T-Cross' un Yeni Videosu Yayınlandı

Volkswagen,yeni modelini 25 Ekim'de tanıtıyor.
23-10-2018 09:37 - 13981 Okundu

Teaser üzerine teaser yayınlayan Volkswagen, bugüne de bir teaser videosu paylaştı. 25 Ekim'de yeni T-Cross' un örtüsünü kaldıracak olan Alman marka, tanıtım kampanyasına hız kesmeden devam ediyor.

Daha önceden yayınladığı videolardaki bölümleri yeniden gösteren Volkswagen, bu sefer aracın arka bölümüne dikkat çekiyor.Ön bölümde farklı bir tasarım dili kullanan marka, arka bölümde de bu dili kullanmış. Bu nedenle yeni modelin ilginç ve çekici bir tasarıma sahip olacağını söyleyebiliriz.

Polo'da kullanılan platform üzerinde geliştirilen 2019 T-Cross, bazı özelliklerini de bu modelden alacak.Kabindeki dijital gösterge paneli ve orta konsol tasarımı Polo'nunkine benzer olacak.Ayrıca kablosuz şarj gibi yeni özellikler ile de donatılacak.

Polo' nun yüksek sürüşlü versiyonu olarak gösterilen 2019 T-Cross, 455 litreye kadar bagaj hacmi sunuyor.Koltuklar yatık konumda ise 1281 litrelik hacim ile karşılaşıyoruz.

MOTOR SEÇENEKLERİ

Yeni modelde  1.0 litrelik 3 silindirli ve 1.5 litrelik turbolu ünite seçenekleri yer alacak. Ayrıca 1.6 TDI da seçenekler arasında yer alacak.