2020 Hyundai Ioniq Makyajlanıyor, Fiyat Listesi

Hyundai, Ioniq modeli için bir dizi güncelleme duyurdu.
17-08-2018 12:21 - 16507 Okundu

Hyundai, 2019 model yılının başında Ioniq modeline bazı güncellemeler yapacağını duyurmuştu.Ancak Amerika Birleşik Devletlerinde casus kameralar tarafından görüntülenen yeni bir Ioniq’ i beklemek isteyenler 2020 yılına kadar sabretmek durumundalar.

Bir otel otoparkında görüntülenen 2020 Hyundai Ioniq, Santa Fe modelinde kullanılan ızgara ile gelecek gibi duruyor.Diğer değişikliklerin fark edilmesi şuan için biraz zor ancak yeni hava girişleri, güncellenmiş farlar  ve revize edilmiş tampon, Ioniq’ in değişen tasarım özelliklerinden olacak.

Arka bölümde ise daha geleneksel bir tampon ve yeni stop lambaları olduğu görülüyor.

Casus fotoğrafçılar, iç mekanların fotoğrafını ise çekemedi. Ancak kabinde küçük güncellemeler ve teknoloji geliştirmeleri yapılması mümkün.Özellikle otomatik acil durum fren sistemi, şerit takip desteği ve hız sabitleyici gibi sürücü destek sistemlerinin eklenmesi bekleniyor.

2020 Ioniq için herhangi bir performans değişikliği olup olmadığı ise belirsizliğini koruyor.Ancak yeni pil teknolojisi ve üniteler sayesinde teknik özellikler biraz daha iyileştirilebilir.Ancak henüz resmi bir bilgi bulunmuyor.

Şuanki Ioniq modeli  8,9 kwh’ lik lityum iyon pil kullanıyor ve 139 hp güç üretebiliyor. Tek şarj ile 46 km’ye kadar seyahat edilebiliyor.

Model Liste Fiyatı Önerilen Satış Fiyatı
IONIQ Hybrid 1.6 GDI HEV 6 DCT Elite Plus 201.900 TL 197.900 TL