2020 Hyundai Styx Fiyatı ve Özellikleri Ne Olur

Hyundai' nin yeni crossover modeli Türkiye'de üretilebilir.
09-01-2019 09:18 - 15766 Okundu

Hyundai' nin uzun bir süredir yeni crossover üretmek için çalışmalar yaptığı biliniyordu. Adı Styx olacağı belirtilen model, Hindistan, Güney Kore ve Türkiye fabrikalarında üretilecek. Yeni modelin içten yanmalı motorlarının yanı sıra elektrikli üniteye de sahip olacağı belirtiliyor.

17 Nisan'da kapılarını açacak olan New York Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak olan 2020 Hyundai Styx, dünya pazarlarında satışa sunulacağı için Türkiye, Hindistan ve Güney Kore'de aynı anda üretilecek. Böylece markanın en çok satan modellerinden birisi olacağı tahmin ediliyor.

MOTOR SEÇENEKLERİ

Grand i10 ve Xcent ile aynı platformu paylaşacak olan 2020 Hyundai Styx, 1.2 benzinli ve 1.5 dizel motor seçenekleri ile gelecek. İsmini Yunan mitolojisinden alan model, adını " canlıların yaşadığı dünyayı Hades‘ten ayıran nehirden" alıyor.Yeni 2020 Hyundai Styx, Suzuki Vitara Brezza, Tata Nexon, Ford EcoSport  gibi modeller ile rekabet edecek.

ELEKTRİKLİ SEÇENEĞİ DE YER ALACAK

Yeni model, elektrikli motor seçeneği ile de geleceği için genşi bir iç mekan ve bagaj hacmi de sunacak.Ayrıca açılır tavan, geniş dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi gibi özellikler de müşterilerin beğenisine sunulacak.

2020 yılından itibaren yollara çıkacak olan modelin, elektrikli versiyonunun Türkiye'de üretileceğini tahmin ediyoruz.