2020 Skoda Mountiaq Pick Up Özellikleri Neler

Skoda' nın yeni kamyonet konsepti markanın gelecek senelerde bir pick up üretebileceğinin sinyallerini veriyor.
01-08-2019 10:27 - 19521 Okundu

Aylarca süren eğitim ve 2 bin saatten fazla çalışmanın sonucu olan Skoda Mountiaq konsepti örtüsünü kaldırdı. Skoda' nın desteklediği lise öğrencileri tarafından geliştirilen kamyonet konsept, Kodiaq'ta kullanılan temeller üzerinden hayat buldu.

İki kişilik oturma kapasitesine sahip olan Skoda Mountiaq, ayrıca bir de açılabilen yatak alanı bulunduruyor. Ayrıca römork kapağı, alt gövde koruması, yeni tamponlar, genişletilmiş ve kısaltılmıl kapılar ile yeniden tasarlanmış sis lambaları ile tasarlandı.

Yerden 290 mm yüksekte olan konsept, 17 inçlik jantlara sahip. Kaput üzerinde logo aydınlatması bulunuyor. Kapılar açıldığında da Skoda logosu yere yansıtılıyor.

Kodiaq ile karşılaştırıldığında, Mountiaq 302 mm daha uzun, 123 mm daha geniş ve 34 mmdaha yüksek.Konseptin dingil mesagesi ise 2788 mm ve ağırlığı 2450 kg. Kaputunun altında ise 2.0 TSI ünite bulunuyor ve 187 hp güç üretebiliyor.

KABİN ÖZELLİKLERİ

Tavan döşemesinde yansıyan bir Skoda logosu, entegre soğucu bölümü, 320 watt ses sistemi, bilgi-eğlence sistemi, iki telsiz ve daha fazlası aracın kabinini oluşturuyor.