2020 Toyota Proace City Ticari Özellikleri Açıklanıyor

Toyota, hafif ticari sınıfına giriş yapmaya hazırlanıyor.
22-04-2019 09:00 - 15761 Okundu

Toyota, İngiltere'deki bir fuarda yeni bir ticari araç tanıtacak. Proace City adı verilen yeni model, geniş bir alan ve dikkat çekici bir tasarım sunacak. 2020'den itibaren satışa sunulacak olan model ile Toyota, Avrupa'daki satışlarını biraz daha arttıracak.

4.4 ve 4.7 metrelik iki farklı versiyona sahip olan Toyota Proace City , 5 ve 7 kişilik iki farklı oturma düzeni de sunacak.Yükleme kapasitesi 3.3 metreküp ile 4.3 metreküp arasında değişim gösterecek.

MOTOR SEÇENEKLERİ

Yeni model, 75 hp'den 130 hp' ye kadar farklı motor seçeneklerine sahip olacak. Benzinli ve dizel motorlar, 5-6 ileri manuel veya 8 ileri otomatik şanzıman ile kombine edilecekler.

ÖZELLİKLER

Kaydırma özellikli koltuklar, katlanabilir ön koltuklar, ekiz inçlik dokunmatik ekranında, MirrorLink, Apple CarPlay ve Android Auto  aracın donanımları arasında yer alıyor. Navigasyon, sesli komut ve online özellikler de aracın teknolojileri arasında. 

GÜVENLİK

Yeni modelin güvenlik özellikleri de dikkat çekici. Ön çarpışma önleyici sistem, trafik işaretleri tanıma sistemi, şerit takip asistanı, adaptif hız sabitleme sistemi ve sürücü yorgunluk uyarı sistemi aracın güvenlik özellikleri arasında yer alıyor.