BMW, Vision iNext’ in Yeni Görselini Yayınladı

Paris Otomobil Fuarı’na sayılı günler kala markalar yeni araç görsellerini tanıtmaya devam ediyor.
04-09-2018 13:16 - 16243 Okundu

Otomobil üreticileri, yeni konsepleri hakkında bilgi vermek amacıyla teaser görsellerini ve videolarını yayınlanıyor.Bu teaserlardan bazıları diğerlerine göre daha fazla özelliği ortaya koyuyor. 

BMW’ nin gelecekteki modellerinde kullanacağı tasarım ve teknolojileri bir arada sunduğu konsepti, Vision iNext için yeni bir görsel yayınlandı.Aracın arka bölümünü gösteren BMW, stoplarda ince led şeritler kullanmış.Tamponlarda ise büyük hava çıkışları dikkat çekiyor.

Vision iNext, Bavyera otomobil üreticisinin yeni nesil elektrikli araçlarına yönelik planlarını gösteriyor.Kısacası, Tesla Model X, Jaguar I-Pace ve yakında gelen Mercedes EQC ve Audi E-Tron'un rakibi olabilmek için yeni bir model serisinin önizlemesi diyebiliriz.

Yeni konsepti için farklı bir tanıtım etkinliği düzenleyecek olan BMW, bu etkinlik için Lufthansa Cargo ile çalışacak. Boeing 777 uçağı ile bir etkinlik düzenlemek isteyen BMW, 9 Eylül’de uçağı Münih’ten kaldıracak ve New York, San Francisco ve Pekin’de uçağı indirip yeni konseptini tanıtacak. 14 Eylül’de ise Frankfurt’ta yolculuğunu sonlandıracak.