Cadillac’ ın İlk Elektrikli Modeli Suv Olacak

Cadillac, Detroit Fuarı’nda gelecek planlarını açıkladı.
14-01-2019 09:04 - 14654 Okundu

Bugün kapılarını açan Detroit Otomobil Fuarı’nda Cadillac yeni modeli XT6’ nın özelliklerini açıkladı. Bu modelini tanıtan şirket, daha sonra yayınladığı fotoğraflar ile üreteceği ilk elektrikli modelinin de üzerindeki sis perdesini kaldırdı.3 sıralı koltuk sistemi ile gelecek olan yeni modelin ismi henüz açıklanmadı.

Araç hakkında henüz hiçbir detayı paylaşmayan Cadillac, büyük ihtimalle tamamen dijital bir ön gösterge paneli ile gelecek. Tamamen elektrikli olarak yollara çıkacak olan model, otonom sürüş teknolojisine de sahip olacak. Bu sürüş moduna büyük ihtimalle "Guardian Mode" adı verilecek. Yeni model, sürüş esnasında tüm kontrolleri kendi yapabilecek. 

Cadillac’tan yapılan açıklamaya göre, yeni crossover tüketicilerin tüm isteklerini karşılayacak kapasitede bir araç olacak.Lüks ve inovasyon tek bir araç üzerinde toplanacak.

Cadillac yeni modeli ile hem elektrikli araç sınıfına giriş yapmış olacak hem de otonom sürüş teknolojisini araçlarına entegre etmeye başlamış olacak.Yeni model hakkında önümüzdeki günlerde daha fazla bilgi paylaşılacaktır.