Citroen'den İki Yeni Konsept Geliyor

100. yaşını kutlamaya hazırlanan Fransız şirket, iki yeni konsept hazırlıyor.
17-01-2019 12:11 - 19363 Okundu

Bundan tam 100 sene önce kurulan Citroen, bu yaşını kutlamak için iki yeni konsept hazırlanıyor. CEO Linde Jackson tarafından yapılan açıklamada, ilk konseptin Mart ayındaki Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacağı belirtildi. Yeni konseptin kentsel mobilite vizyonunu temel alacağının da altı çizildi. 

2019' un sonlarına doğru ise konfor odaklı ikinci bir konseptle tanışacağız.Bu konsept için tanıtım zamanı henüz belli değil.Ancak tahminler Eylül ayında düzenlenecek olan Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılacağı yönünde.Yeni konseptin dışında yeni versiyonlar da bu sene içinde örtüsünü kaldıracak.

Yeni konseptleri ile yeni nesil Citroen modelleri için de fikir sahibi olabileceğiniz. Tasarım ve konfor konularında bizleri aydınlatacak olan konseptler, Citroen' in gelecek planları hakkında da ipuçları verecektir.

Citroen, 2018 satışlarında da büyük bir başarı elde etti. 2017 yılına göre satışlarını %5 oranında arttıran şirket, 2018 yılında sadece Avrupa'da 825 bin araç sattı.Böylece son 7 yılın rekoru da kırılmış oldu.