Infiniti, Yüksek Performanslı Konseptinin Yeni Görselini Yayınladı

Yeni konsept, performans ve elektrifikasyonu beraber sunacak.
15-08-2018 09:41 - 22668 Okundu

Infiniti’ nin yeni elektrikli performans konseptinin yeni bir teaserı daha yayaınlandı.Yeni konsept, bu ayın sonlarına doğru düzenlenecek olan Pebble Beach Concours d'Elegance etkinliğinde örtüsünü kaldıracak.

Daha önce yapılan açıklamada, yeni konseptin "yeni ile eski arasında köprü olacağı" belirtiliyordu.12 ay önce tanıtılan Prototip 9 konsepti ile benzer bir tasarıma sahip olacağını tahmin ettiğimiz konsept, retro çizgilere de sahip olacak.

Yayınlanan görsele baktığımızda ise tek kişilik kabin ile küçük ön camı görebiliyoruz sadece.Aslında yeni konseptin spor bir araçtan daha fazla bir yarış arabasına benzeyeceğini tahmin ediyoruz.

Yeni konsept,başlıkta da belirtildiği gibi elektrikli motor ile tanıtılacak.Henüz ne kadar güçlü olacağı belirtilmese de tasarıma baktığımızda güçlü bir motorun kullanıldığı oldukça açık.

Şuan için sadece konsept olarak geliştirilen aracın üretime geçmesini pek mümkün görünmüyor.Ancak bu konseptte kullanılacak teknolojinin, Infiniti' nin yeni modellerinde kullanılacağını söyleyebiliriz.