Nissan, Temmuz Ayı Sıfır Araç Kampanyaları 2018-07-20

Nissan, Temmuz ayında hem indirim yapıyor hem de tatile gönderiyor.
20-07-2018 08:41 - 21034 Okundu

Nissan,  Temmuz ayı kampanyalarına kaldığı yerden devam ediyor. Temmuz ayı boyunca Qashqai modellerinde %1.29 faiz oranlı 24 ay vadeli 50 bin TL' ye kadar finansman desteği sunuyor. X-TRAİL modelinde ise 70 bin TL' ye kadar kredi kullanılabiliyor.

Temmuz ayında yeni bir X-trail satın almak isteyenler 7 kişilik versiyonu tercih ederler ise sadece 3 bin TL bir fark ödüyorlar.Katlanabilir ve ayrılabilir koltuk teknolojisi ile iç hacmi daha da genişletilebilen Xtrail, böylece sınıfının en geniş iç mekanlarından birini de sunmuş oluyor.

Daha küçük bir model isteyenler ise Juke modelini tercih edebilirler. 48 bin TL' ye kadar kredi kullanılabilen yeni Juke modeli, 8 inçlik dokunmatik ekranını da hediye ediyor.

MİCRA modellrinde ise 5400 TL' ye varan peşin alım indirimi,  30 BİN TL' ye varan finansman desteği sizleri bekliyor.

Pick up modeli isteyenler ise Navara modeline 50 bin TL' ye varan fiansnman desteği ile yaza yeni bir kamyonet ile girebilirler.

Ayrıca 27 Temmuz’a kadar Nissan yetkili satış noktalarından Qashqai veya X-Trail satın alan iki aileye Antalya’da, üç gece dört günlük 5 yıldızlı tatil fırsatı da sunuluyor.