Pioneer Akıllı Telefon İçin Yeni Sistem Geliştirdi

Türkiye'de de satışta olan Pioneer, daha çok eski otomobillerde kullanılıyor.
20-01-2019 23:32 - 18872 Okundu

Bilgi-eğlence sistemleri artık bütün yeni modellerde standart olarak veriliyor. Bu sistemler, akıllı telefonlar ile bağlantı kurabiliyor ve telefonunuzda yapmak istediğiniz herşeyi yapma imkanı tanıyor. Bazıları dokunmatik ekran üzerinden kontrol edilebilirken, bazıları ise hala fiziksel düğmeler kullanıyorlar.Kısacası artık bu sistemler nedeniyle eski nesil teyplerin pabucu da dama atıldı. Pioneer de bu durumu göz önüne alarak, bilgi-eğlence sistemine sahip olmayan araçlar için güzel bir uygulama geliştirdi.

Pioneer, artık akıllı telefonlar ile bağlantı kurabilen bir donanımı satışa sunuyor. SPH-10BT adı verilen bu donanım, ekran yerine akıllı telefonu bilgi-eğlence sistemi gibi kullanma imkanı tanıyor.

Bluetooth bağlantısı ile sisteme telefonunuzu bağlayabiliyor ve akıllı telefonunuzu bilgi-eğlence sistemi gibi kullanabiliyorsunuz.

Bu sistem sayesinde telefonunuzdaki mesajlar sesli olarak dinlenebiliyor ve telefon görüşmeleri yapılabiliyor.Navigasyon ve park sensörleri de akıllı telefonunuzun ekranından kontrol edilebiliyor.