Renault EZ-GO Yola İndi [Video]

Görüntüler Estonya'da çekildi.
04-08-2018 12:14 - 16931 Okundu

Renault, EZ-GO konseptini tanıtmak için Cenevre Otomobil Fuarı' nı tercih etmişti. Şimdi ise bu konseptin Estonya'nın Tallin şehrinin yollarında görüyoruz.

Lüks bir otelin çevresinde görüntülenen EZ-GO' nun ön bölümündeki Renault logosu oldukça dikkat çekici olmuş. Ön camın ise yukarı doğru kaldırılmış olması, EZ-GO' nun bir gösterge paneline veya direksiyona sahip olmadığını kanıtlıyor.

Cenevre'deki konsept daha çok cam paneller ile kaplıydı. Görüntülerdeki versiyon ise sac metal ile kaplanmış gibi görünüyor.Tahminlere göre bu bir kargo nakliye aracı fakat resmi bir açıklama yapılmadığı için böyle bir kanıya kesin olarak varılamıyor.

EZ-PRO,6 kişiye kadar yolcu taşıyabilecek şekilde tasarlanmış elektrikli bir otonom araçtı. Görüntülerdeki araç ile ise  büyük ihtimalle 2018 Paris Otomobil Fuarı'nda tanışacağız.Fuarın zamanı ise Ekim ayı.

Tahminlerimize göre yeni araç Seviye 4 YARI otonom sürüş sistemine sahip olacak ve maksimum 50 km/S hız yapabilecek.Ayrıca elektrikli motorlar ile donatılmış olması da kesin denebilir. Arka bölümde de bir elektrikli motor yer alabilir.Tüm detaylar için Paris Fuarını beklememiz gerekiyor.