2019 Mercedes A Serisi AMG’ nin İkinci Görselini Yayınladı

Mercedes, A Serisi AMG’ nin bu sefer daha net bir görseli paylaşıldı.
17-09-2018 08:04 - 14618 Okundu

Mercedes, yeni A Serisi’ nin performans versiyonu AMG için kolları sıvadı.A35 adı ile satışa sunulacak olan model, a250 ile A45 arasında konumlandırılacak.

Dort tekerlekten çekiş sistemi ile donatılan yeni A35, yayınlanan görselde bazı bölgelerini net olarak gösteriyor.Gün ışığı sarısı adı verilen bir gövde rengi ile tanıtılacak olan A35, çıkıntılı bir kanada ve hacimli hava girişlerine sahip.

AMG ekibinin diğer modellerde de kullandığı çift bıçaklı radyatör ızgarası, A35 modelinde de kullanılmış.Fakat A45 ile A45 S modellerinin Panamericana ön ızgara ile donatıldığını da söyleyelim.Bu nedenle A35 ve A45 arasında farklılıklar olacaktır.Görselde bir egzoz çıkışı da yer alıyor.Fakat yeni A35’ in çift egzoz çıkışına sahip olduğu da biliniyor.

KABİN

Performans modeli olduğundan dolayı kabinde daha sportif bir alan bizleri bekliyor. Vücudu saran koltuklarda yanal destekler yer alıyor.Kapı panallerinde aydınlatmalar, AMG kapı eşikleri ve dikişler aracı daha da spor hale getiriyor.

MOTOR

Yeni A35, kaputunun altında 2.0 litrelik dört silindirli çift turbo ünite bulunduruyor.7 ileri otomatik vites ile kombine edilen A35, standart modele göre daha sert süspansiyonlar, daha büyük frenler ve yeni şasi ayarları yer alıyor.

Ekim ayında düzenlenecek olan Paris fuarında tanıtılacak olan model, Türkiye’de de satışa sunulacak.