2019 Mercedes-Benz GLB-Serisi Özellikleri Ne Olur 2018-10-22

Mercedes GLB' nin yanında bir de VW Tiguan yer alıyor.
22-10-2018 08:47 - 18487 Okundu

En son 3-4 ay önce görüntülenen Mercedes GLB, yeniden testler esnasında kameralara yakalandı.Bu sefer römork çekerken görütülenen Mercedes-Benz GLB-Serisi , anlaşılan performans testlerine biraz daha ağırlık vermiş.Ancak bu tarz römorklar bazen elektrikli araçlarda menzil uzatıcıların taşınması görevinde de kullanılıyor.

Ancak bu modelde çekme kapasitesini ölçümlemek için kullanıldığı çok açık. Çünkü aracın ve römorkun etrafında herhangi bir soket ve kablo bulunmuyor.Ayrıca aracın arka kısmının öne göre biraz daha düşük olması, fazladan ağırlık kullanıldığını gösteriyor.Fotoğraflar birşey dikkatinizi çekti mi bilmiyoruz ama bir de VW Tiguan yer alıyor. Tahminlerimize göre Mercedes, bu aracı kıstas alarak yeni GLB modelini geliştiriyor.

vide

Henüz özellik konusunda bir açıklama yapmayan Mercedes, kabinde A Serisinde kullanılan MBUX bilgi-eğlence sistemine yer verecek.Kaputun altında ise 4 silindirli motorlar yer alacak. Motorların gücü ise 224 hp' ye kadar çıkabilecek.Dizel motor seçeneği de Türkiye gibi pazarlarda satışa sunulacaktır.

Tahminlere göre yeni Mercedes-Benz GLB-Serisi , Kasım ayındaki Los Angeles Fuarı'nda tanıtılacak.