2019 Mercedes X Class 3.0 V6 Dizel Özellikleri Açıklandı

Türkiye'de henüz satışa başlanmadı.
04-08-2018 12:50 - 17549 Okundu

X Serisine yeni eklenen 3.0 dizel ünite, 255 hp güç ve 550 nm tork sunuyor. 7 ileri otomatik vites ile kombine edilen ünite, standart olarak 4Matic dört tekerlekten çekiş sistemi ile sunulıyor.Ayrıca yolun durumuna göre bu çekiş sisteminin 3 farklı modundan birisi seçilebiliyor.

Eco, Comfort, Sport, Off-Road ve Manuel olmak üzere 5 sürüş modu bulunuyor. Güvenlik seti de oldukça etkileyici. Şeritte kalma sistemi, aktif fren desteği, radar tabanlı otonom acil frenleme, trafik levhası tanıma, yokuş kalkış desteği, yokuş aşağı hız düzenleme sistemi, Thathcam hırsızlık önleme güvenlik paketi ve yük sabitleme rayı gibi özellikler bulunuyor.

Tasarımda ise krom detaylara oldukça fazla yer verilmiş. Tamponlarda, far çevrelerinde ve omuz çizgilerinde krom detaylar modeli daha premium  hale getiriyor.Ayrıca kendi kendini temizleyebilen Led farlar, önde ve arkada görev yapıyor. Katlanan dış aynalar ve anahtarsız giriş diğer özellikler arasında.

İç mekan da yine birinci sınıf araçlarda bulunan özelliklere sahip.Özellikler arasında, sekiz yönlü, elektrikli ayarlanabilir, ısıtmalı sürücü ve ön yolcu koltukları,vites değiştirme imkanı sunan deri direksiyon, deri ve mikrofiber döşemeler, üst kısmı dikişli deri gösterge paneli ve daha fazlası bulunuyor.

Yeni donanımın fiyatı İngiltere'de 38.350 Sterlin olarak açıklandı.Türkiye fiyatları  300 bin TL'den fazla olabilir.